Koření - Koření jednodruhové bobkový list se získává z keře vavřínu pravého. Je to stálo zelený keř vysoký 2 - 5 m.vysoký. Roste ve středomoří a jiných subtropických oblastech....
Libeček je bylinka, kterou si můžeme vypěstovat i doma nebo zahrádce a její použití je v kuchyni velmi široké. Ně nadarmo se Libečku říká české maggi a lze jej použít na...
NOVÉ KOŘENÍ CELÉ 50g - jednodruhové kořen Země původu: MexikoSložení: Celé nové kořen Marinované masa, marinády a konzervace veškerých druhů mas. Výrazná vůně dodá jídlům...
KMÍN CELÝ 100g - jednodruhové kořen Země povodu: ČRSložení: Kmín celKmín celý, se využívá k hodně tučným nebo těžce stravitelným jídlům: ke kořenění brambor a pokrmů z nich, do...
PEPŘ ČERNÝ CELÝ 50g - jednodruhové kořen Země původu: IndieSložení: Celý černý pepřPepř černý jsou plody pepřovníku černého (Piper nigrum), sklizené v nedozrálém stavu,...
Koření - Koření jednodruhové bazalka. Tato bylinka pochází původně z Indie a Egypta. Je hodně vyhledávána k přípravě pokrmů díky se aromatické vůni a svěží chuti. Hlavní...
Kmín mletý, se využívá k hodně tučným nebo těžce stravitelným jídlům: ke kořenění brambor a pokrmů z nich, do zelí či kapusty, polévek a omáček, k rybám, při pečení masa, do...
Výrazné kouřové a uzené aroma u této soli oceníte hlavně při dochucování salátů, grilovaných a mletých mas.
Hodí se také do ruzných dipů a omáček k zelenine.
Jedinečné kouřové...
Koření - Koření jednodruhové majoránka, bylina té nejvyšší kvality, je tady pro Vás!! Použití je snad každému jasné a tak si své tipy a rady necháme pro sebe. Neváhejte a...
SKOŘICE CELÁ 50g - jednodruhové kořen Země původu: IndonésieSložení: skořice cel Skořice celá (královská) má velice široké použití v kuchyni. Vyznačuje se výraznější a lehce...
ŘEPA, SUŠENÝ EXTRAKT ZE ŠŤÁVY Z ČERVENÉ ŘEPY
Mletou červenou řepu oceníte především při tvorbě dekorativních a kreativních pomazánek, majonéz a sladkých krémů,...